e
Banner

Etiketler: burak hoşgören



TAİD Başkanı Burak Hoşgören oldu


Yayın: 16-03-2023
Kategori: Lojistik

Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin (TAİD) genel kurulunda Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. 




Ağır ticari araç pazarı yüzde 25 büyüdü


Yayın: 08-11-2023
Kategori: Ticari Araçlar

2023 yılı Ocak-Ekim dönemi Ağır Ticari Araç Pazarı, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 25 oranında arttı. Bu dönemde satışı gerçekleştirilen toplam araç sayısı, 35.184 adet olarak açıklandı.




TAİD, logosunu yeniledi, 2024 yılı hedeflerini açıkladı


Yayın: 22-04-2024
Kategori: Ticari Araçlar

TAİD Ağır Ticari Araçlar Derneği, 2024 hedeflerini açıklarken yeni kurumsal lansmanını gerçekleştirdi. TAİD Yönetim Kurulu Başkanı Burak Hoşgören, "TAİD'in yeni logosu, gücü ve otoriteyi temsil ederken derneğin sektördeki değişime ayak uyduran, modern ve yenilikçi vizyonunun altını çiziyor. Yeni logo, sadece görsel bir değişimi değil, aynı zamanda sektöre dair yeni bir bakış açısını da temsil ediyor. Bu bakış açısı, birlik ve beraberlik, kesintisiz gelişim ve yenilikçilik üzerine kurulu. TAİD, yeni logosuyla birlikte sektörde daha da güçlü bir rol oynamaya ve Türkiye ekonomisine, ağır ticari araçlar sektörünün gelişimine katkıda bulunmaya devam edecek” dedi.